Istina o koncertu JK na Ušću

Izvor: Mondo, 23.Okt.2014, 21:34   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istina o koncertu JK na Ušću

Jedan od glavnih organizatora Karleušinog koncerta Raka Marić, kao i glavni urednik lista "Afera" Predrag Jeremić otkrili su koliko je zaista prodato karata za njen nastup na Ušću.

Foto: Nikola Bojanić

U emisiji "Opasnica" koja se emituje na TV "Happy", Raka Marić je otkrio poslovnu tajnu, jer kaže da ne može više da trpi nepravdu koja je načinjena Karleuši.

"Prodato je više od 25.000 karata, a na dan koncerta prodato i podeljeno je više od >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << 15.000 karata! Time demantujem da je Ušće bilo prazno", kaže Marić.

Na Marićevu priču nadovezao se urednik "Afere" Predrag Jeremić koji je otvoreno rekao da su mnoge njegove kolege novinari bili plaćeni da se vodi antikampanja protiv Jelene.

"Bilo im je plaćeno da pišu protiv Karleuše. Ljudi se i time bave. Ne kažem da su to svi radili, ali pojedine suparničke grupacije da", rekao je Jeremić.

Medijska hajka je Karleušu koštala mnogo. Nakon koncerta i neistintih izveštaja ona tuži medije, ali se umorna, od svega, povlači u ilegalu.

Veliki stres koji je doživela tokom prepirke sa novinarima, doveoje do gubitka bebe u januaru.

Zanimljiva je činjenica da je JK ponudila javnosti 100.000 evra za fotografiju praznog Ušća sa njenog koncerta.

Povezane vestiKarleuša nudi 100.000 evra za fotku praznog Ušća

"Do dan danas, niko nije objavio neki dokaz i potvrdio tvrdnje da njen koncert nije bio posećen", kaže Jeremić.

JK je rekla za "PulsOnline"  da joj je jako teško da priča o tome, jer je doživela strahovitu nepravdu.

"Nacija je nažalost poverovala u ono što većina medija bez ikakvih dokaza ne bi objavljivala. Jedno je sigurno, ja više nikad neću biti ona ista. Razočarala sam se u moju zemlju. Zato ja prva dižem glas protiv svake nepravde jer sam je osetila na svojoj koži. Sve tužbe koje sam dobila ne mogu nadoknaditi ono što sam ja preživela. Ne želim to nikom. Naravno, borci kao ja uvek ustaju i nikad ne odustaju", kaže Karleuša.

Nastavak na Mondo...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.