Istanbul: Kažnjen jer je ženi rekao da je ne voli

Izvor: Večernje novosti, 03.Mar.2015, 20:30   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Istanbul: Kažnjen jer je ženi rekao da je ne voli

Turski sud kaznio je jednog muškarca jer je izgovorio "teške reči" svojoj supruzi. On je tokom brakorazvodne parnice izjavio ženi da je "više ne voli", a prema turskom apelacionom sudu ta rečenica predstavlja ni manje, ni više nego "emocionalno nasilje". Prema pisanju lokalne štampe, "surovi" muškarac osuđen je na novčanu kaznu čiji iznos nije preciziran. Razvod dvoje sada već bivših supružnika protekao je u napetoj atmosferi, uz česta obostrana vređanja i napade. Žena je izjavila da je mnogo propatila kada je čula muža kako joj govori da je više ne voli, navodeći da je od tada potpuno skrhana.

Nastavak na Večernje novosti...






Povezane vesti

Sud: Skrhao ženu jer je rekao da je ne voli

Izvor: Mondo, 04.Mar.2015, 01:24

Turski sud kaznio je jednog muškarca jer je izgovorio "teške reči" svojoj supruzi. Moraće da plati odštetu za duševnu bol...Foto: Guliver/Getty Images/Thinkstock..On je tokom brakorazvodne parnice izjavio ženi da je "više ne voli", a prema turskom apelacionom sudu ta rečenica predstavlja ni...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Večernje novosti. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Večernje novosti. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.