Ilda Šaulić ostavila dečka koji je stariji od njenog oca Šabana

Izvor: 011vodič.com, 28.Jan.2015, 18:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ilda Šaulić ostavila dečka koji je stariji od njenog oca Šabana

Posle 10 godina pevačica Ilda Šaulić prekinula je vezu sa čovekom koji je od nje stariji skoro 30 godina.
Ilda (36) je godinama bila u ljubavnoj vezi sa dosta starijim muškarcem, koji ima više godina i od njenog oca Šabana Šaulića kome je sada 63.
Pevačica je imala 26 godina kada se zaljubila u ovog čoveka koji je tada već imao blizu 60 godina.Iako pevačica tvrdi da je on najveća i jedina ljubav u njenom životu, nikada ga nije pokazala javnosti. Mnogi su zato smatrali >> Pročitaj celu vest na sajtu 011vodič.com << da je misteriozni muškarac zapravo oženjen čovek.

Sada je Šabanova ćerka rešila da prekine ovu romansu.
– Imala sam najveću ljubav! Ona je prošla. Ali srećna sam i blagoslovena zbog toga što sam je osetila. Verujem da ću u životu imati još ljubavi, ali ne verujem da će neka biti toliko snažna i jaka – rekla je Ilda u emisiji na Televiziji “Hepi”.
The post Ilda Šaulić ostavila dečka koji je stariji od njenog oca Šabana appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.