Igra prestola: Seks i nasilje se nastavljaju!

Izvor: Mondo, 23.Avg.2014, 20:16   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Igra prestola": Seks i nasilje se nastavljaju!

Na radost mnogobrojnih fanova, izvršni direktor HBO produkcije se neće mešati u pitanja količine seksa i nasilja u popularnoj seriji.

Foto: HBO.

 Mnogo je "prašine" i kontraverzi podstakla sporna scena iz četvrte sezone serije, kada Džejmi Lanister siluje svoju sestri bliznakinju - Sersei.

Ovo je, između ostalog, izazvalo i brojna negodovanja fanova knjiga, gde je seks između njih dvoje bio dobrovoljan sa obe strane.

Povezane vestiKome >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << nedostaje seks u "Igri prestola"?

"Ne smatram da su ove scene tu bez razloga. Den i Den (producenti serije) su veoma trezveni i prisebni ljudi. Oni imaju knjige kao mape, a one uključuju ratove, nasilje, seks.

Dok god ja osećam da nasilje nije razlog zbog kog ljudi gledaju ovu seriju, odnosno, da to nije šou koji gledaoce privlači sa scenama nasilnog seksa, neću izigravati policajca", rekao je Majkl Lombardi, izvršni direktor produkcije koja emituje seriju.

Prepreka znači nema i samo je pitanje najluđe mašte šta sve još možemo očekivati od ovih serijala, jer ni knjige više nisu pouzdan faktor informacija!

Najnovije i najzanimljivije vesti iz sveta zabave, kulture, muzike, filma, lifestyle, putovanja i seksualnosti pratite na našoj Facebook stranici - MONDO Zabava, kao i na Twitteru @Mondo_zabava.

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.