IZ VRTIĆA NA PISTU Ovo je Beograđanka Loreana koja ima ČETIRI godine i svetski je model

Izvor: 24sata, 27.Nov.2014, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

IZ VRTIĆA NA PISTU Ovo je Beograđanka Loreana koja ima ČETIRI godine i svetski je model

Loreana ima četiri godine i rođena je u Beogradu. Dete je iz mešovitog braka. Tata joj je tamne puti, iako je i on rođeni Beograđanin, a mama je belkinja. Ova preslatka devojčica se uveliko bavi modelingom, a već je radila i za jednu veliku svetsku modnu kuću.

Porazgovarali smo sa njenom mamom Marijom Pavlović Glavan. Pitali smo je kako izgleda jedan Loreanin radni dan.

- Ne razlikuje se preterano od druge dece. Osim toga što ide u vrtić, u podne je u školi >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << manekenstva gde uči da pozira i hoda. Posvećena je modelingu i to obožava - kaže Loreanina mama.

Loreana pozira | Foto: Promo Crystal model

A da li sa četiri godine Loreani mama bira šta će da obuče ili ona već ima formiran ukus?

- Oduvek je znala šta želi da obuče, tako da što naumi, to mora da se nađe na njoj tog dana. Uglavnom su to haljinice i helanke. Sve je u skladu s godinama, ali sama slaže boje i bira šta će nositi - kaže Loreanina mama.

| Foto: Promo Crystal model

Sada ćete se garantovano zapitati zašto su roditelji tako malo dete već ubacili u posao. Pitali smo i to.

- Svuda u svetu sve kompanije slikaju i dečju garderobu, a to ne mogu da rade sa odraslim ljudima, već moraju sa decom, tako da Loreana radi u skladu sa svojim godinama- zaključuje mama.

Loreana | Foto: Promo Crystal model

Na kraju krajeva, da li deca modeli rade za pare, kao odrasli? Saznali smo da

kao i svi modeli, i mali modeli imaju određene honorare. To je u skladu sa njihovim godinama, pa Loreana za sada sebi uvek može da priušti slatkiše.

Nastavak na 24sata...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.