I dalje nezadovoljna svojim izgledom: Kaja Ostojić spas traži u fotošopu

Izvor: Blic, 03.Avg.2015, 14:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

I dalje nezadovoljna svojim izgledom: Kaja Ostojić spas traži u fotošopu

U želji da što lepše izgledaju na slikama, poznate ličnosti koriste razne programe za sređivanje fotografija. Međutim, nekad preteraju, pa se umesto sređenih delova tela, vide iskrivljeni zidovi koji su dokaz da je korišćen fotošop.

Kaja Ostojić (31) redovno objavljuje slike na društvenim mrežama, na kojima se vidi koliko je oslabila, ali uprkos komentarima fanova koji hvale njen sadašnji izgled, ona je izgleda i dalje nezadovoljna.

Kako bi uklonila nedostatke >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sa tela, Kaja je koristila program za sređivanje slika, ali nije obraćala pažnju u kojoj meri, te je umesto korekcije na telu, iskrivila terasu, koja ju je odala da je sliku obradila.

Bye bye #Ibiza

A photo posted by Katarina Ostojic (@kaya_ostojic) on Aug 3, 2015 at 4:15am PDT

Taman kad smo pomislili da pevačica ipak nije koristila fotošop, Kaja je objavila još nekoliko slika, na kojima su joj noge izgledaju pomalo neprirodno, a reklo bi se da je "krivac" fotošop.

Front one...zato sto ste vi to trazili ☺️❤️

A photo posted by Katarina Ostojic (@kaya_ostojic) on Aug 2, 2015 at 1:29pm PDT

Lost in a fairytale

A photo posted by Katarina Ostojic (@kaya_ostojic) on Jul 23, 2015 at 11:25am PDT

Šta vi mislite - da li je u pitanju fotošop ili ne?

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.