Hteo je da ubije armadila, metak se odbio i pogodio ga u glavu

Izvor: Blic, 02.Avg.2015, 21:45   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Hteo je da ubije armadila, metak se odbio i pogodio ga u glavu

Jedan muškarac iz istočnog Teksasa primljen je u bolnicu jer ga je pogodio metak koji je sam ispalio. Naime, on je hteo da ubije jednog armadila, ali se metak odbio o njegov tvrdi oklop i pogodio ga u glavu.

Ovaj muškarac je video armadila na ulici negde oko tri izjutra i iz nepoznatog razloga izašao iz kola da bi ga ubio. Srećom, iako ga je metak pogodio u glavu, nije ozbiljno povređen. Za sada se ne zna šta se na kraju desilo sa armadilom.

Interesantno je da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ovo nije prvi pokušaj ubijanja armadila koji se završio rikošetom. U aprilu je jedan muškarac iz Džordžije pokušao isto da uradi, ali se metak odbio i pogodio njegovu taštu u ruku. Gospođu je spasao mobilni telefon koji je u tom trenutku imala u ruci, ali armadilu nije bilo spasa.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Pucao u armadila, metak se odbio i pogodio ga u glavu

Izvor: Radio 021, 03.Avg.2015, 09:56

U bolnicu u Teksasu primljen je muškarac kojeg je u glavu pogodio metak koji je sam ispalio na armadila...Naime, metak se odbio o tvrdi oklop životinje i pogodio muškarca u glavu. Još uvek nije poznato zašto je muškarac izašao iz automobila i krenuo da ubije armadila. Na svu sreću metak koji...

Nastavak na Radio 021...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.