Halo policija? Hteo bih da prijavim kraljicu...

Izvor: Vesti-online.com, 23.Jun.2017, 10:31   (ažurirano 02.Apr.2020.)

"Halo policija? Hteo bih da prijavim kraljicu..."

Britanska kraljica Elizabeta Druga prijavljena je policiji u Zapadnom Jorkširu jer, kako se tvrdi, nije imala vezan pojas kada je svojim zvaničnim vozilom dolazila u parlament.

Osoba koja je pozvala policiju tvrdi da kraljica nije bila vezana dok se vozila kroz London, prenosi BBC.

Policija je prijavu potvrdila na svom nalogu na Tviteru dodajući uz to "haštagove" u kojima naglašava da to nije za policiju i da nije u nadležnosti Zapadnog Jorkšira.

Prema >> Pročitaj celu vest na sajtu Vesti-online.com << britanskom zakonu, protiv kraljice ne mogu da budu pokrenuti niti građanski niti krivični postupci.

999 call received reporting that the Queen isn't wearing a seatbelt. #not999 #notevenwestyorkshire— WYP Contact Centre (@WYP_CCC) June 21, 2017

Nastavak na Vesti-online.com...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Vesti-online.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Vesti-online.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.