HIT FOTKA Pogledajte kako su Kemiš i Zorica Brunclik izgledali na početku braka

Izvor: Blic, 19.Feb.2017, 15:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

HIT FOTKA Pogledajte kako su Kemiš i Zorica Brunclik izgledali na početku braka

Zorica Brunclik i Miroljub Aranđelović Kemiš su u skladnom braku više od tri decenije. Njihova ljubav ne jenjava, a ni on ni ona ne kriju koliko se vole.

- Kada želim da se opustim, napunim kadu punu vode, sipam kupku i ubacim latice svežeg cveća. Onda legnem, izbacim ruku i pozovem Kemiša: “Tata, dođi da vidiš kako sam lepa”. Onda se on skine go, uleti u kadu i pritom mi izbaci svu vodu – ispričala je Zorica u emisiji "Magazin IN" jednom prilikom. Njihova ljubav >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je bila jaka i sudbinski predodređena, a na društvenim mrežama se pojavila fotografija njih dvoje iz prvih godina bračnog staža.

Ovako su izgledali osamdesetih, još pre nego što je Zorica nosila svoj zaštitni znak, roze boju kose.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.