Google Street View napravio autić kojim će snimati maketu Beograda na vodi

Izvor: Njuz.net, 24.Jul.2014, 18:20   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Google Street View napravio autić kojim će snimati maketu Beograda na vodi

Napomena: Ova vest je šaljive prirodePotez kompanije Google dodatno doprineti atraktivnosti makete Beograda na vodi.

BEOGRAD, 24. jul 2014, (Njuz) – Nakon što je konačno proradio Google Street View za Srbiju, Google je na svojoj zvaničnoj strani najavio specijalizovani autić koji će u narednom periodu snimati maketu Beograda na vodi.
Najavljeno je da će autić obići celu maketu, snimiti sve lokacije i tako ih učiniti dostupnim na Street View servisu za pregledanje na računarima, tabletima i smartfonima. >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << Zahvaljujući ovoj opciji svim korisnicima će biti omogućena virtuelna šetnju kroz maketu i u velikoj meri će im biti olakšano snalaženje u njoj.
Premijer Srbije Aleksandar Vučić smatra da će ovaj potez kompanije Google dodatno doprineti atraktivnosti makete Beograda na vodi.
-Svi oni koji ne mogu da dočekaju da uživo vide Beogradsku kulu, da kupe stan ili nađu smeštaj u Beogradu na vodi moći će, zahvaljujući ovom autiću, da uštede vreme jer neće morati da čekaju da Beograd na vodi bude završen – rekao je Vučić.
On je dodao i da je najbitnije od svega da ovo snimanje ni na koji način neće remetiti normalno funkcionisanje makete.
-Građani ne moraju da brinu, maketa će i tokom snimanja nastaviti da se razvija kao i do sada i privatnost nikoga u maketi neće biti ugrožena – izjavio je Vučić.
Soko Sokolović

Nastavak na Njuz.net...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.