Gibonni - rasprodate karte za tri nastupa

Izvor: Press, 20.Dec.2014, 12:07   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gibonni - rasprodate karte za tri nastupa

Džiboni će održati sutra u Sava centru prvi od tri najavljena "Gžiboni akustik" koncerta na koje dovodi nekoliko značajnih imena, kao što su pijanista Matija Dedić, gitaristi Vlatko Stefanovski i Marijan Brkić, najavljeno je iz promoterske kuće Long Play.
Posetioci će imati priliku da čuju intimniju akustičnu svirku splitskog muzičara, poznatog po hitovima kako što su Oprosti, Žedam, Libar, >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << Tempera... 
"Sretan sam što ću se prvi put predstaviti u akustičnom ruhu, okružen dragim ljudima i vrhunskim muzičarima. Ti ljudi neće praviti gužvu na bini, već će svako svirati ono što mu najviše leži u tom trenutku, a biće tu još iznenađenja, ne mogu baš sve otkriti", kaže Džiboni.

On planira da svira numere koje najbolje zvuče u akustičnim aranžmanima, pa će publika moći da čuje i stare i nove stvari od "Mirakula" do "20th Century Man", a obuhvatiće diskografiju poslednjih 15 godina svoje karijere. On će na istom mestu nastupiti u ponedeljak, 22. i u subotu, 27. decembra, a sve ulaznice za koncerte su rasprodate.

Nastavak na Press...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.