Gde je Marija?

Izvor: Mondo, 28.Dec.2014, 22:39   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Gde je Marija?

Finale šoua Tvoje lice zvuči poznato je u toku, a pored Ivana i Đure sede Milica Mandić i Ivana Maksimović ...

Foto: Facebook/Marija Mihajlovic

 Članice žirija Marije Mihajlović nema u finalu šoua Tvoje lice zvuči poznato!

Nedaljama traje "frka" oko pisma koje je Marija objavila na Facebooku u kojem je "prozvala" Grand, Prvu i Emotion da "guraju Baneta Mojićevića u finale emisije", zbog čega će mu ona ubuduće davati najmanji broj poena. >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo <<

Usledele su "packe" od svih pomenutih, Marija je ispunila obećanje da će mu dati najmanji broj poena u prošloj emisiji, a sada je nema u finalu.

MONDO nezvanično saznaje da se Mihajlovićeva nije ni pojavila na pripremama za finale, kao i da se "zahvalila" produkciji na saradnji.

Nastavak na Mondo...






Povezane vesti

Gde je Marija? Eno je na Facebooku!

Izvor: Mondo, 28.Dec.2014

Finale šoua Tvoje lice zvuči poznato je u toku, a pored Ivana i Đure sede Milica Mandić i Ivana Maksimović .. Ipak, oglasila se u toku emisije!..Foto: Facebook/Marija Mihajlovic.. Članice žirija Marije Mihajlović nema u finalu šoua Tvoje lice zvuči poznato!..Nedaljama traje "frka" oko pisma...

Nastavak na Mondo...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.