GURAAAAJ: Evo šta rade Rusi kad im stane avion nasred zaleđene piste (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 26.Nov.2014, 23:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GURAAAAJ: Evo šta rade Rusi kad im stane avion nasred zaleđene piste (VIDEO)

Grupa putnika gura avion "Tupoljev" na snegom prekivenoj pisti u sibirskoj Igarki, jer se šasija letelice zamrzla zbog izuzetno niske temprature

Putnici aviona “Siberija era” morali su da izađu iz aviona i da ga poguraju na tipičnoj ruskoj temperaturi od -52 stepena Celzijusa zbog toga što mu se zamrzla šasija, saopštili su danas ruski tužioci.

Za ovu neobičnu priču se saznalo kada je jedan putnik postavio snimak na Jutjub na kome se vidi kako >> Pročitaj celu vest na sajtu Telegraf.rs << grupa putnika gura avion “Tupoljev” na snegom prekivenoj pisti u sibirskoj Igarki, navodi AFP.

Printskrin:Youtube/Siberian Times

- Hajdemo - viču putnici u debelim zimskim kaputima i stavljaju ruke na krila aviona, a onda ga guraju nekoliko metara.

-Svi hoćemo da stignemo kući - kaže jedan od njih.

Tužioci za saobraćaj u zapadnom Sibiru kažu da vode istragu o ovom incidentu koji se dogodio juče.

Pogledajte video:

(Telegraf.rs/ Tanjug)

Nastavak na Telegraf.rs...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Telegraf.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Telegraf.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.