Izvor: Blic, 02.Jul.2016, 00:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GRUDI U PRVOM PLANU Ovako Snežana Dakić deli savete o zdravom životu

Poznata voditeljka Snežana Dakić uživa u odmoru na crnogorskom primorju a pratioce na društvenim mrežama zgodna voditeljka je obradovala fotografijom u kupaćem kostimu.

- Van konkurencije. Totalni "rifreš i detoks": sport, režim ishrane na bazi povrća, ribe i hobotnice. Malo kozjeg sira. Hleba bez, izuzev kukuruznog u zanemarljivim količinama. I bez sećera, osim u voću - napisala je Snežana u komentaru uz fotografiju koju je zabeležila u svom omiljenom restoranu u Budvi.

Iako je Snežana pratioce htela da uputi u tajne zdravog života, čini se da su mnogi zapamtili samo bujno poprsje vremešne voditeljke.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.