GOLIŠAVI KAUBOJ Danski političar na predizbornom plakatu za starije od 18 godina

Izvor: Blic, 03.Jun.2015, 17:18   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GOLIŠAVI KAUBOJ Danski političar na predizbornom plakatu za starije od 18 godina

Džon Erik Vagner (52), nezavisni kandidat na parlamentarnim izborima u Danskoj, pokušao je da ubedi narod da glasa za njega tako što se na predizbornom plakatu pojavio potpuno go.

"Glasajte za Vagnera i bićete u prednosti", piše pored fotografije političara, koji je pozirao sa kaubojskim šeširom i opasačem.

Posteri su osvanuli širom Kopenhagena i izazvali podeljena mišljenja. Dok jedni sklanjaju pogled, drugi hvale Vagnera za hrabrost i originalnost.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic <<
Kontroverzni političar se u proteklih deset godina više puta kandidovao na parlamentarnim, lokalnim i regionalnim izborima.

Ipak, on je pažnju birača privukao tek pre dve godine, kada je prekinuo TV duel dvojice glavnih kandidata kako bi postavio pitanje o budućnosti malih stranaka. I tom prilikom je bio prerušen u kauboja, ali je nosio i košulju i pantalone.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.