GODIŠNJICA VEZE Milica Dabović otkriva šta želi da dobije za jubilej

Izvor: Blic, 27.Jun.2016, 23:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

GODIŠNJICA VEZE Milica Dabović otkriva šta želi da dobije za jubilej

Najseksepilnija srpska košarkašica Milica Dabović prvog jula slavi godišnjicu veze sa dečkom Simonom, a za „Blic“ je otkrila da bi volela skupi poklon - avion, ali i da je on veri.

- Početkom jula meni i Simonu je godišnjica i jedva čekam. Žao mi je što nećemo moći da otputujemo zbog mojih brojnih obaveza, ali očekujem neko spektakularno iznenađenje. Na primer, volela bih da mi kupi avion - rekla nam je kroz smeh, dvosmisleno, Dabovićeva, a na našu opasku da >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je to možda i previše, objasnila je:

- Pa ja nikada nisam ni bila skromna!

Ako joj ne kupi avion, Milica već ima sledeću želju.

- Simona svaki dan davim da mi pokloni prsten. On smatra da nam to ne treba jer mu je dovoljno samo to što sam pored njega i što nam je lepo uvek kada smo zajedno. Ipak, nadam se da će promeniti mišljenje - iskrena je Milica, koja sebe vidi kao Simonovu suprugu. A uz to mašta i da mu rodi decu.

- Da ne igram košarku, odmah bismo napravili bebu. Nas dvoje toliko volimo decu da ćemo imati punu kuću, sigurna sam - ističe Dabovićeva.

I pored brojnih obaveza oko košarke, početkom jula ima promociju reklamne kampanje koju je uradila za poznati brend kupaćih kostima.

A kako se trenutno nalazi u Herceg Novom, na svim društvenim mrežama svakodnevno kači fotografije sa plaže kojima oduševljava pratioce.

Pre nego što je došla u Herceg Novi, zajedno sa Simonom putovala je u Pariz i to je na neki način bila uvertira za proslavu godišnjice.

- U Parizu nam je bilo divno. Pre ulaska u Francusku imali smo brojnih poteškoća jer smo putovali preko dvadeset sati zbog nevremena koje nas je zadesilo u Sloveniji. To je bilo nešto jezivo. Jedva sam se suzdržala da ne vrištim. Ipak, kada smo stigli u Francusku, vreme se prolepšalo, pa smo uživali u šetnjama, razgledanju i ljubavi - kaže nam Milica.

Simon ju je, kako kaže, držao kao malo vode na dlanu.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Seksi košarkašica slavi godišnjicu veze: Ovo želi za jubilej i nije nimalo skromna

Izvor: B92, 28.Jun.2016, 19:16

Košarkaška reprezentativka Milica Dabović prvog jula slavi godišnjicu veze sa dečkom Simonom...Ona je otkrila kakvi su im planovi za godišnjicu, a nisu nimalo skromni...“Početkom jula meni i Simonu je godišnjica i jedva čekam. Žao mi je što nećemo moći da otputujemo zbog mojih brojnih...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.