Fanovi serije Walking dead mogu da odahnu!

Izvor: Mondo, 25.Okt.2014, 20:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fanovi serije "Walking dead" mogu da odahnu!

Jedna od najomraženijih teorija "zavere" oko serije o zombi apokalipsi je konačno demantovana od strane reditelja Roberta Kirkmana.

Foto: YouTube

 Zamislite razočaranje da na kraju serije "Walking dead" shvatite kako se Rik Grajms zapravo nikada nije ni probudio iz kome u kojoj ga zatičemo na početku serije i da je sve što se dešava samo u njegovoj glavi?

Going on record to answer this: http://t.co/3lhUI6A3bW Rick is NOT still in a coma. The events >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << of TWD are definitely happening.

— Robert Kirkman (@RobertKirkman) October 24, 2014

 Na veliku sreću svih fanova, Robert Kirkman je izašao u susret glasinama i na svom Twitter profilu objavio da Rik definitivno nije u komi i da su sva dešavanja u seriji "stvarna".

Tako da, za sada, fanovi mogu da odahnu, jer je teorija o komi bila jedna od najpopularnijih i najnesrećnijih mogućnosti za kraj serije, koja svojom gledanošću obara rekorde.

But Carl and everyone else are all imagined. He actually NEVER found his family. He's been crazy since he killed his first zombie. #joking?

— Robert Kirkman (@RobertKirkman) October 24, 2014

 Međutim, nije prošlo mnogo pre nego što je Kirkman odlučio da se malo našali, odnosno, mi se nadamo da se samo šalio.

Nakon izjave o demantovanju jedne teorije, napisao je da zapravo Karl i svi ostali likovi nisu stvarni i da Rik zapravo nikada nije našao svoju porodicu, već je nakon ubistva prvog zombija poludeo i sve ishalucinirao. Pored je napisao da se šali?

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.