Izvor: Blic, 27.Jul.2016, 00:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Fan udario Džastina Timberlejka

Džastin Timberlejk prisustvovao je jednoj manifestaciji kada je doživeo veliku neprijatnost.

Dok je prolazio kroz masu svojih fanova, jedan posetilac mu je udario šamar što je šokiralo Džastina, kao i sve prisutne. Svi su bili zatečeni, a nikome nije jasno zbog čega je nepoznati čovek udario pevača.

"Zašto si to uradio?"  pitao ga je Džastin. Nepoznati muškarac udaljen je sa manifestacije i priveden zbog fizičkog napada.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Incident: Džastin Timberlejk dobio šamar od nepoznatog muškarca! VIDEO

Izvor: Svet plus, 27.Jul.2016

Svetska zvezda Džastin Timberlejk doživeo je neprijatnost kada mu je nepoznati muškarac udario šamar!..Džastin Timberlejk, svetski poznati pevač i glumac, bio je u središtu incidenta. Naime, dok je napuštao jednu manifestaciju, nepoznati muškarac iz publike mu je iz čista mira udario šamar....

Nastavak na Svet plus...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.