(FOTO) NE BISTE GA PREPOZNALI: Pogledajte kako danas izgleda Rosov sin iz serije Prijatelji

Izvor: Press, 21.Sep.2014, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) NE BISTE GA PREPOZNALI: Pogledajte kako danas izgleda Rosov sin iz serije "Prijatelji"

Da li se sećate dečaka koji je glumio Rosovog sina Bena u seriji "Prijatelji"?
Kol Sprus, danas 22-godišnjak, nakon uloge u "Prijateljima" glumio je u Diznijevoj seriji s kojom je postao, zajedno s bratom blizancem, najplaćenije dete glumac u Americi 2010. godine.
Dok fanovi kultne humoristične serije "Prijatelji" širom sveta slave 20 godina od početka prikazivanja popularne serije, prisetimo >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << se preslatkog plavokosog dečaka Bena koji je glumio sina Rosa Gelera od 2000. do 2002. godine.

 
Nakon zapažene uloge u "Prijateljima" glumio je u Diznijevoj seriji "The Suite Life of Zack and Cody/The Suite Life on Deck" gde se pojavio s bratom blizancem Dilanom.

 
Braća su 2010. godine bili najplaćeniji glumci Diznijevog kanala s 40.000 dolara zarade po svakoj epizodi.

 
Kol danas studira arhitekturu na Univerzitetu u Njujorku, kao i njegov brat Dilan koji je odabrao školovanje u dizajnu kompjetorskih igara.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Evo kako danas izgleda Rossov sin iz ‘Prijatelja’

Izvor: Tracara.com, 22.Sep.2014, 02:10

Ovako je izgledao nekada… Kultna serija Prijatelji ponovo se emituje na televiziji B92, svake večeri, a svi verovatno pamte malenog dečaka koji je tumačio ulogu Rossovog plavokosog sina Bena. Njegovo ime je Cole Sprouse i danas ima 22 godine. Karijeru glumca je nakon Prijatelja nastavio u...

Nastavak na Tracara.com...

20 GODINA SERIJE “PRIJATELJI”: Pogledajte svih 236 epizoda u 236 sekundi (VIDEO)

Izvor: Telegraf.rs, 22.Sep.2014

Hit serija, koja je počela da se emituje na današnji dan 1994. godine, postala je tokom svog prikazivanja pravi hit u svetu..Serija “Prijatelji” slavi jubilej – 20 godina postojanja. Da podsetimo, ovaj sitkom, u kome su glavni junaci Rejčel, Fibi, Monika, Ros, Džoi i Čendler, prvi put je prikazana...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.