Izvor: Press, 03.Mar.2015, 08:53   (ažurirano 02.Apr.2020.)

(FOTO) LUMPOVALI DO ZORE: Rijana i Leonardo Dikaprio konačno "uhvaćeni" zajedno!

Otkako su početkom januara postali par, pojavile su se i prve zajedničke fotografije Rijane i Leonarda Dikaprija,nastale na pevačicinom rođendanu.
Fotografije su se našle na sajtu TMZ, a na njima se vidi kako pevačica i glumac stoje tik jedno uz drugo.


PROČITAJTE JOŠ:
(FOTO)Kakva reklama za koncert!
Sindi Kraford tvrdi da je fotografija bez >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << fotošopa lažna!
Emina Jahović se uselila u vilu od dva miliona evra
   
Inače, fotografije su nastale na proslavi Rijaninog 27 rođendana, u čijoj organizaciji je učestvovao i njen novi partner, Leonardo Dikaprijo.  
Par se zabavlja od januara, a izvori koji su se našli na žurci ispričali su za TMZ, da se pevačica i glumac "nisu uzdržavali od javnog pokazivanja emocija" ali i da Rijana ne želi da se odvaja od Leonarda pa ga je, na žurci,  u stopu pratila. 

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

(FOTO) ON JE PRVI LATINO ZAVODNIK KOJI JE ZALUDEO SRPKINJE: Ovako danas izgleda glumac kog su žene obožavale u "Kasandri"!

Izvor: Press, 03.Mar.2015

Nekada popularne španske serije stvorile su glumačke zvezde i zavodnike, a žene su ih obožavale. . Osvaldo Rios publici u Srbiji postao je poznat kroz legendarnu telenovelu Kasandra, gde je glumio glavnog junaka koji...

Nastavak na Press...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.