Evo zašto gradonačelnik Dubrovnika želi da Sersei gola prošeta gradom

Izvor: 24sata, 28.Avg.2014, 14:00   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo zašto gradonačelnik Dubrovnika želi da Sersei gola prošeta gradom

Serija "Igra prestola" ipak će biti snimana u Dubrovniku uprkos protivljenju katoličke crkve zbog golišavih scena, prenosi portal Indeks.

Dubrovački dnevnik piše da su producenti nakon toga našli drugu lokaciju u Dubrovniku, ali nije otkriveno koju.

Zamenik gradonačelnika Dubrovnika Željko Raguž potvrdio je da su gradske vlasti dale zeleno svetlo produkciji za snimanje na području grada.

- Grad Dubrovnik je ustupio sve svoje javne površine za potrebe >> Pročitaj celu vest na sajtu 24sata << snimanja... Znamo koliku korist od snimanja ima sam grad, ali i građani koji su mogli statirati u seriji. "Igra prestola" je odlična promocija za Dubrovnik, a na snimanje scene ne gledamo kao na golotinju nego kao na umetnost - rekao je Raguž.

Nastavak na 24sata...






Povezane vesti

Igra prestola se ipak snima u Dubrovniku

Izvor: Studio B, 28.Avg.2014

Serija "Igra prestola" ipak će biti snimana u Dubrovniku uprkos protivljenju Katoličke crkve zbog golišavih scena, prenosi portal Indeks...Producenti najpre nisu dobili dozvolu Dubrovačke biskupije za snimanje scene u kojoj bi kraljica Sersei koju glumi Lena Hedi, gola prošetala od katedrale do...

Nastavak na Studio B...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 24sata. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 24sata. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.