Evo šta se desilo kada su se susreli stari i novi Pobesneli Maks

Izvor: Blic, 25.Apr.2015, 23:41   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo šta se desilo kada su se susreli stari i novi "Pobesneli Maks"

Britanski glumac Tom Hardi, preuzeo je ulogu koju je genijalno igrao Mel Gibson pre neverovatnih 35 godina u filmu "Pobesneli Maks". Film je rađen u režiji Džordža Milera, koji je ujedno bio i začetnik ove franšize, a u post-apokaliptičnoj avanturi glume još i Šarliz Teron kao i Nikolas Holt.

Tom Hardi je želeo da se upozna sa Gibsonom, i čuje njegovo iskustvo.

- Upoznao sam Mel Gibsona. Morao sam da ga upoznam, kako bih se bolje snašao u ulozi - objasnio >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << je Tom.

Hardi nije bio siguran kako će Gibson reagovati što će uloga Maksa pripasti drugome, jer je ta uloga donekle i proslavila Gibsona.

- Pitao sam Gibsona da li je to u redu da preuzmem ulogu Maksa. Svi znaju koliko je on genijalno glumio, a sada  ja preuzimam tu ulogu - objasnio je Tom

Kako kaže Hardi, Gibson koji je glumio Maksa pre 35 godina se bez problema složio da ulogu preuzme Tom.

- Gibson se složio da ja preuzmem ulogu Maksa, poželeo mi je sreću u radu, a onda smo nastavili priču o drugim temama.

Hardi je srećan zbog uloge koju je dobio.

- Glavna uloga u filmu "Pobesneli Maks" je najbolja uloga koja se može dobiti. Nema gumenog odela, nema letenja. Maks se razlikuje od Betmena i Supermena. Volim takve heroje, divim im se, jer su obični ljudi koji umeju da se snađu u vanrednim okolnostima - objasnio je Tom.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.