Evo-kako-da-opeglate-kosulju-za-90-sekundi

Izvor: medio.rs, 25.Okt.2014, 19:40   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Evo-kako-da-opeglate-kosulju-za-90-sekundi

Ako ste se uspavali ujutru ili prosto nemate uvijek vremena da opeglate košulju za posao, ne brinite! Možete je opeglati za čitavih 90 sekundi.

Evo i kako:

ŠTA VAM JE POTREBNO: 

Namestite dasku, spremite prskalicu sa vodom, a peglu dobro ugrijte. U ovom klipu, Džim Mur savetuje da ne stavljate vodu u peglu.

Pošto muškarci košulju obično nose ispod jakne ili sakoa, potrebno je da opeglate samo kragnu, prednji deo i manžetne. Džim >> Pročitaj celu vest na sajtu medio.rs << savetuje da peglate agresivnije, da čvrsto pritisnete peglu i vučete je ka donjem delu košulje.

TRIKOVI 

Ne zaboravite da sa vremena na vreme poprskate peglu vodom iz prskalice, kao i svaki deo košulje pre peglanja. Kada peglate kragnu, prvo je opeglajte ravno, a potom savijte i dobro pritisnite da se kragna ne bi pomerala dok je nosite. Takođe, manžetne otkopčajte i opeglajte samo pri dnu rukava iznutra. Za kraj, okačite košulju na ofinger i pustite da se ohladi.

Nastavak na medio.rs...






Povezane vesti

Evo-kako-da-opeglate-kosulju-za-90-sekundi

Izvor: medio.rs, 26.Okt.2014, 09:57

Ako ste se uspavali ujutru ili prosto nemate uvijek vremena da opeglate košulju za posao, ne brinite! Možete je opeglati za čitavih 90 sekundi. Evo i kako:..ŠTA VAM JE POTREBNO:..Namestite dasku, spremite prskalicu sa vodom, a peglu dobro ugrijte. U ovom klipu, Džim Mur savetuje da ne stavljate...

Nastavak na medio.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta medio.rs. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta medio.rs. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.