Eva Longorija: Iscrpljujuće je imati lepog dečka

Izvor: Press, 15.Apr.2014, 20:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Eva Longorija: Iscrpljujuće je imati lepog dečka

Tridesetdevetogodišnja glumica gostovala je u emisiji kod Elen Dedženeris i govorila koliko joj je teško da održi korak sa svojim dečkom, biznismenom i trendseterom Hoseom Antonijom Bastonom. 

- Uvek moram da se istaknem više od njega, a to je nekada jako iscrpljujuće - rekla je i objasnila da je Hoseu stil urođen. 

Ipak, glumica se samo našalila i rekla kako je veoma srećna u novoj vezi u kojoj je već šest meseci.

Inače, četrdesetčetvorogodišnji Hose je predsednik čuvene medijske kompanije Televisa, a par se upoznao posredstvom posla, odnosno rada na seriji "Opake služavke" koju Eva producira.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Eva Longorija progovorila o svojoj novoj ljubavi: Naporno je pratiti mog dečka

Izvor: Story, 16.Apr.2014, 11:03

Tridesetdevetogodišnja glumica tokom gostovanja u emisiji Elen Dedženeris otkrila je detalje o svojoj novoj vezi...Eva Longorija, foto: Profimedia

Nastavak na Story...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.