Ekrem Jevrić vređao Đurđevdan

Izvor: Blic, 08.Maj.2013, 00:52   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Ekrem Jevrić vređao Đurđevdan

Ekrem Jevrić vređao je Đurđevdan. On je rekao da krsna slavu koju slavi veliki broj pravoslavaca nije ništa važno, čime je uvredio i Staniju, Sašku Karan i Šaa.

Ekrem, koji drži do toga da je veliki musliman, zbog čega se naljutio na Nazifa Gljivu što ga nije postavio za slugu a iste su veroispovesti, ovom izjavom navukao je gnev mnogih na sebe.

- Volela bih kada bi nam danas spremili >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << neku gozbu za slavu. Da nam dođe muzika i da pevamo i igramo cele noći. Ovaj dan mi je posebno drag jer mi je slava- rekla je starleta Stanija.

- Miči se, mala, kakav Đurđevdan. To nije ništa važno, neće oni to da vam obeleže. To svaki drugi slavi. Nije to nikakav dan- odgovorio joj je Ekrem.

Ostali su ga začuđeno gledali, dok je on mahao rukama i objašnjavao da je Đurđevdan nešto nevažno. Kasnije im je zadruga poslala sveću i slavski kolač kako bi obeležili krsnu slavu.

Najčitanije SADA:

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.