EPOLOG NA POMOLU? Hanka Paldum želi da se nagodi sa Srbinom koga je mučila u logoru

Izvor: Press, 30.Okt.2014, 14:02   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EPOLOG NA POMOLU? Hanka Paldum želi da se nagodi sa Srbinom koga je mučila u logoru

Bosanska pevačica pokušava da vansudskim putem reši spor s Goranom Golubom, koji je tereti za ratne zločine i seksualno zlostavljanje tokom njegovog pritvora u logoru Silos.
Hanka Paldum, nakon što je tužila Gorana Goluba zbog optužbi i krivične prijave da ga je tokom rata u Bosni i Hercegovini mučila u zloglasnom logoru Silos na Igmanu, odlučila je da se sa njim nagodi. 
>> Pročitaj celu vest na sajtu Press <<
Kako Kurir saznaje, pevačica je zatražila da ona i bivši logoraš spor reše vanparnično, što nam je potvrdio i njegov advokat Duško Tomić.

Nije dolazila na suđenje

- Hanka je tužila žrtvu, mog klijenta Gorana Goluba, koga zastupam i u ovom procesu, ali i mene, zbog čega sam ja angažovao advokata Envera Dupovca, iako sam mogao i sam da se branim. Ona tvrdi da smo je teško oštetili jer smo u javnost izneli istinu s dokazima i zahteva od nas obojice nadoknadu od po 20.000 KM.
Međutim, tokom tri zakazane rasprave koje smo imali tužilac je na zahtev njenog advokata tražio odgađanje, i to je počelo da se razvlači u nedogled. Očigledno je da oni kupuju vreme.

 
U međuvremenu Hankin advokat je tražio da se nagodimo, da povučemo krivičnu prijavu. Mene niko nije zlostavljao, pa ja nemam šta povući, a na Goranu je da odluči šta mu je činiti! On od te pevačice samo traži javno izvinjenje - ispričao je advokat Tomić za Kurir.

S druge strane, Minela, ćerka Hanke Paldum, koja se javila na njen telefon, tvrdi da nema govora ni o kakvoj nagodbi.
Hanka neće da se izvini

- Nije istina da moja majka traži nagodbu! Ona će na sudu isterati pravdu s tim čovekom. Za šta ona njemu da se izvini?! Od toga nema ništa - kaže Minela.
Jezivo
HANKA MI JE U LOGORU GNJEČILA POLNI ORGAN!

Goran Golub je u svojoj optužbi izneo da ga je u februaru 1993. godine na Igmanu pevačica gazila po polnom organu, zbog čega ju je okrivio da je bila direktan učesnik u ratnim zločinima.
- Hanka je bila u vojnoj uniformi i šetala je kroz logor. Pogledao sam je i ona je to videla, prišla mi i viknula: „Šta gledaš!“ Naredila mi je da sednem i da raširim noge, što sam i učinio. Tada mi je svom snagom zgnječila polni organ - obelodanio je Golub, koji je četiri godine proveo u logorima Silos i Viktor Bubanj.

Nastavak na Press...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Hanka Paldum želi da se nagodi sa Srbinom kog je mučila u logoru? (FOTO)

Izvor: Telegraf.rs, 30.Okt.2014

Bosanska pevačica navodno hoće da vansudskim putem reši spor sa Goranom Golubom, koji je optužuje za ratne zločine i seksualno zlostavljanje..Folk pevačica Hanka Paldum, koja je tužila Srbina Gorana Goluba zbog njegove optužbe da ga je, tokom rata u Bosni i Hercegovini, mučila u logoru Silos,...

Nastavak na Telegraf.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.