EMOTIVNO: Mesi nestrpljivo čeka naslednika

Izvor: Blic, 03.Maj.2015, 16:29   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EMOTIVNO: Mesi nestrpljivo čeka naslednika

"Ne možemo da dočekamo da nam dođeš. Volimo te" , napisao je fudbaler Barselone pored fotografije, koju je postavio na društvene mreže.

Esperandote con muchas ganas !!!Thiagui mamá y papá te amamos! @antoroccuzzo88 # Waiting for you baby! We love you

A photo posted by Leo Messi (@leomessi) on Apr 30, 2015 at 5:07am PDT

Leo Mesi (27) i njegova devojka Antonela (27) očekuju prinovu. Fotografiju na kojoj njihov dvogodišnji sin ljubi mamin stomak fudbaler Barselone podelio je sa svojih 13 i po miliona pratilaca na Instagramu.

Par je u vezi od 2009. godine.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Mesi nestrpljivo čeka nasljednika

Izvor: Nezavisne Novine, 03.Maj.2015

Ne možemo da dočekamo da nam dođeš. Volimo te, napisao je Lionel Mesi, fudbaler Barselone, pored fotografije, koju je postavio na društvene mreže...Leo Mesi (27) i njegova djevojka Antonela (27) očekuju prinovu. Fotografiju na kojoj njihov dvogodišnji sin ljubi mamin stomak fudbaler Barselone...

Nastavak na Nezavisne Novine...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.