EMOTIVNA ISPOVEST SERGEJA ĆETKOVIĆA Usvojio sam dve ćerke,  njihova sreća je važnija je od moje

Izvor: Blic, 29.Apr.2016, 15:17   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EMOTIVNA ISPOVEST SERGEJA ĆETKOVIĆA Usvojio sam dve ćerke, njihova sreća je važnija je od moje

Pevač Sergej Ćetković, autor brojnih hitova "Zbog nas", "Dva minuta", "Znaj da moja si" u javnosti je poznat i kao otac koji je sa suprugom usvojio dve devojčice.

- Pošto nisam od onih koji će konstantno biti u medijima i pričati o svom slučaju, mislio sam da će biti dovoljno da svi oni koji razmišljaju o tome vide moju sreću i sve ono što sam uradio i što mi se dešava...

Pričam o  najpozitivnijoj stvari - postati roditelj i da će to biti, na neki način >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << i njima podstrek, pomoć i da će iz mog slučaja naučiti šta treba da rade dalje. Apelujem na sve ljude koji razmišljaju o hraniteljstvu, a na prvom mestu o usvajanju, da potraže stručnu pomoć u smislu razgovora u institucijama, kao što su centri za socijalni rad. Meni je to bilo od pomoći i ono što je, najbitnije da sami donesu tu najveću, po meni, odluku u životu. Naravno, uz podršku svojih najbližih, svojih porodica i da krenu... - priča svoje iskustvo Ćetković za Radio Slobodnu Evropu.

Sergej Ćetković onima koji se još razmišljaju da li da usvoje objašnjava da imaju na umu da je dečja i njihova sreća važnija od društvenih predrasuda.

- I da je njihova i sreća te dece bitnija od onoga 'što će reći ljudi' ili šta će se pričati po čaršiji. Tako da onima koji me, tim povodom, pitaju ili priđu na ulici, a bilo je toga više puta, kažem neki savjet i podijelim svoje iskustvo sa njima. I kažem da je moja sreća najbolje iskustvo, najbolji pokazatelj onima neodlučnim šta treba da čine dalje. Ali ima i onih koji toliko tiho pričaju o tome jer se boje da to neko ne čuje, da pričamo uopšte o tome. Uvek sam se trudio da ne slušam sredinu, da idem svojim putem i da sebe činim što srećnijim i ispunjenijim - rekao je Sergej Ćetković.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Sergej Ćetković: Zašto sam usvojio dve devojčice

Izvor: B92, 29.Apr.2016

Pevač je poznat kao otac koji je sa suprugom usvojio dve devojčice...Crnogorski pevač Sergej Ćetković je poznat kao osoba koja svoj privatni život drži daleko od očiju javnosti, ali je za Radio slobodnu Evropu pričao o svom životnom iskustvu i motivima zašto je deo UNICEF-ove kampanje "Svakom...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.