EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO Niko nije ni naslutio da će Teo i Jelisaveta jutro pred svadbu provesti baš OVDE

Izvor: Blic, 26.Jun.2017, 00:27   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO SAZNAJEMO Niko nije ni naslutio da će Teo i Jelisaveta jutro pred svadbu provesti baš OVDE

Miloš Teodosić danas je rekao sudbonsono "da" glumici Jelisaveti Orašanin, a njih dvoje su, uprkos običaju da mladoženja ne treba da visi mladu pre venčanja, odlučili da jutro provedu zajedno.

Kako nam je otkrila osoba bliska Jelisaveti Orašanin, mladoženja je po svoju mladu došao ranom zorom i odveo je na jedno lepo mesto.

- Miloš Teodosić je jutros u šest došao po Jelisavetu u njen dom i onda ju je odveo u hotel da zajedno doručkuju i da se na vreme pripreme >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << za najvažniji dan - ispričao je izvor ekskluzivno za "Blic".

Inače, kako smo saznali, Jelisaveta se poverila drugaricama da ne želi tradicionalno venčanje pa i nije čudno što su odlučili da današnji dan počnu zajedno i to potpuno opušteno. A već tokom popodneva gosti su počeli da pristižu u kuću prosalvljenog košarkaša, a na listi zvanica našao se i Filip Živojinović. A kako su se Filip i Aleksandra spremili za svadbu Filipovog dugogodišnjeg prijatelja, pogledajte OVDE.

VIDEO: Teo pokušao da izbegne medije pa izazvao SUDAR, a drug mu poručio: "Platićeš mi!"

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.