Izvor: Blic, 22.Okt.2016, 12:19   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO Nole i Jelena Đoković u Marbelji: Stefanov rođendan na plaži

Ljubav Jelene i Novaka već godinama je uzor mnogima širom sveta.

Oni su 20. oktobra, dan pre zvaničnog rođendana, proslavili drugu godinu sina Stefana i to na predivnim plažama Marbelje.

- Kako ga za deset dana očekuje ATP turnir u Parizu, Novak je rešio da se maksimalno posveti porodičnom životu i svoje najbliže odveo je na plažu u Marbelji gde su u čast Stefanovog rođenja proveli divan dan - otkriva izvor “Blica”.

Ekskluzivne fotografije >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << nastale na plaži dokaz su da je Đoković zaista najsrećniji u krugu porodice, a posebno uz suprugu Jelenu i sina Stefana.

Pročitajte još...

Dok su baka Dijana i deda Srđan uživali u druženju sa unukom, najbolji teniser i njegova supruga razmenjivali su nežnosti. Ljubili su se, grlili i zadirkivali jedno drugo.

A juče, dan nakon intimne proslave na plaži, kao što je "Blic" pisao, rođendanska žurka nastavljena je u njihovom domu u Monte Karlu.

Jelena Đoković je na Instagramu objavila snimak na kojem iscrtava lice svoje sestre Marije i otkrila da su svi gosti na žurki morali da urade isto.

- Sestre u akciji. Danas je Stefanov drugi rođendan i mislili smo da bi bilo mnogo zabavno ako bismo svi iscrtali lica. Stefan je oduševljen! A mi se svi osećamo kao deca - napisala je ponosna mama.

I Novak je dozvolio da mu iscrtaju brkove, bradu i ožiljak na čelu. Poznato je da se cela porodica Đoković zdravo hrani, pa je Jelena sinu napravila zdravu tortu bez šećera, baš kao i za prvi rođendan. Šta su sve gosti morali da urade tokom Stefanovog rođendana, pogledajte OVDE.

U današnjem štampanom izdanju "Blica" pogledajte ekskluzivne fotografije porodice Đoković na plaži.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.