EKSKLUZIVNO: Bojana Rajić potvrdila da je trudna!

Izvor: Blic, 03.Maj.2015, 18:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

EKSKLUZIVNO: Bojana Rajić potvrdila da je trudna!

Bivša meneknka Bojana Rajić za šest meseci bi trebalo da postane majka po drugi put, saznaje „Blic“. Ona i njen izabranik, visoki sportski funkcioner i političar Branislav Đurđević čekaju svoje prvo dete, a ona iz prethodnog braka ima sina Lava.

Bojana je u vezi s Branislavom Đurđevićem (37) godinama, doduše s kratkim prekidima.

Bojana je informaciju da je u drugom stanju potvrdila za "Blic".

- Molim? Taj izvor vam je baš pouzdan! Napišite >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << da me niste dobili - kazala je Bojana za "Blic".

Kako su ranije pisali mediji, njihova veza traje još otkad je Rajićeva bila u braku s golmanom Vladimirom Stojkovićem.

Fudbaler je kao glavnog krivca za krah bračne zajednice okrivio upravo Đurđevića, koji je bio i njegov dobar prijatelj. Inače, Branislav je izvršni direktor za finansijsko-ekonomske poslove EMS-a i visoki sportski funkcioner.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

POTVRDILA: Bojana Rajić u drugom stanju, saznajte ko je tata!

Izvor: Kurir, 03.Maj.2015

Molim? Taj izvor vam je baš pouzdan! Napišite da me niste dobili, kazala je Bojana. Kako su ranije pisali mediji, njihova veza traje još otkad je Rajićeva bila u braku s golmanom Vladimirom Stojkovićem..Bivša meneknka Bojana Rajić za šest meseci bi trebalo da postane majka po drugi put. Ona i...

Nastavak na Kurir...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.