Džesika Simpson: Nova kolekcija

Izvor: 011vodič.com, 06.Mar.2015, 00:21   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džesika Simpson: Nova kolekcija

Džesika Simpson u reklamnoj kampanji za kolekciju svog brenda za proleće/leto 2015. izgleda bolje nego ikad!
Džesika Simpson je uspela da ubrzo nakon porođaja vrati staru kilažu, pa je odlučila da nam svoju savršenu figuru i pokaže pozirajući u kratkim šortsevima u reklami za novu kampanju svog modnog brenda “Džesika Simspon stajl”.
Džesika je na svom Instagram profilu stavila nekoliko fotki da zavirimo u novu kolekciju, u kojoj dominiraju šortsevi, providne bluze, sandale sa resama i haljine sa čipkom.

The post Džesika Simpson: Nova kolekcija appeared first on 011VODIC.COM.

Nastavak na 011vodič.com...






Povezane vesti

Džesika Simpson izgleda fantastično

Izvor: Lepota i zdravlje, 06.Mar.2015

Džesika Simpson izgleda senzacionalno na fotografijama nove kampanje njenog brenda Jessica Simpson. Zgodna plavuša pozirala je u Arizoni, u odevnim komadima iz kolekcije proleće/leto 2015. godine njenog vlastitog brenda. Kolekcija odiše boho uticajem, a kako Džesika izgleda, kao i kakve modne...

Nastavak na Lepota i zdravlje...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta 011vodič.com. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta 011vodič.com. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.