Džeremi Klarkson o napadu na producenta: Bio sam pod stresom, mislio sam da imam rak

Izvor: Blic, 19.Apr.2015, 17:22   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Džeremi Klarkson o napadu na producenta: Bio sam pod stresom, mislio sam da imam rak

Bivši voditelj "Top gira" (Top Gear) Džeremi Klarkson otkrio je da je dana kada je udario producenta te emisije o automobilima bio pod velikim stresom, jer je mislio da najverovatnije ima rak, prenosi danas britanski Bi-Bi-Si (BBC).

Klarkson je u svojoj kolumni za Sandej tajms (Sunday Times) rekao da se incident sa producentom desio na za njega "najstresniji dan... u 27-godišnjoj karijeri na BBC", ali je dodao da drugi ljudi koji se suočavaju sa stresom "uspevaju da se sa >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njim izbore mnogo bolje od njega".

On je naveo i da je kasnije utvrdio da čvorić na njegovom jeziku nije rak.

Klarkson je izbačen iz "Top gira" u martu, zbog fizičkog napada na producenta Ojsina Tajmona, u kojem mu je rasekao usnu.

U kolumni za Sandej tajms Klarkson je napisao da mu je dva dana pred "frku" sa izraslinom na jeziku lekar rekao da ona najverovatnije znači da ima rak i da mora odmah da ode na dodatna ispitivanja.

"Nisam to mogao. Bili smo usred 'Top gir' serije. A 'Top gir' uvek ima prednost", napisao je Klarkson.

On je, takođe, opisao svoju opsesiju vođenjem "Top gira", naročito posle razvoda i smrti majke, kao i da je pošto mu ugovor nije obnovljen imao "ogroman" osećaj gubitka.

"To je bila opsesivna stvar, globalno čudovište sa mnogo pipaka koje je bio disfunkcionalno i nespretno i ludo, ali ja sam ga strasno voleo. Voleo sam ga kao sopstveno dete. Osećao sam se bolesno, jer pošto sam izgubio dom i majku, sa još više posvećenosti sam se bacio na posao, i onda sam, idiotski, uspeo da i njega izgubim", apisao je Klarkson.

Dodao je da je prvo, pošto je dobio otkaz, pomislio da više neće raditi na televiziji, ali da sada planira da "pokupi (razbijene) komadiće" i stvori drugi šou o automobilima, mada ne zna da li će raditi sa svojim saradnicima u "Top giru" - Džejmsom Mejom i Ričardom Hamondom.

Džeremi Klarkson kazao je kako će mu nedostajati vođenje emisije Top Gir, u prvom komentaru nakon što je krajem marta izbačen iz toga šoua zbog neprimerenog ponašanja.

"Od srca hvala svima koji su pisali koliko ću im nedostajati u Top Giru", napisao je u kolumni za list Sun, prenosi BBC. "To ipak nije toliko koliko će meni nedostajati što neću biti tamo".

Više od milion obožavatelja potpisalo je peticiju kojom su od BBC-ja tražili njegov povratak u emisiju.

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Povezane vesti

Klarkson udario producenta pod stresom zbog sumnje da ima rak

Izvor: NoviMagazin.rs, 19.Apr.2015

Bivši voditelj "Top gira" (Top Gear) Džeremi Klarkson otkrio je da je dana kada je udario producenta te emisije o automobilima bio pod velikim stresom, jer je mislio da najverovatnije ima rak, prenosi danas britanski Bi-Bi-Si (BBC)...Klarkson je u svojoj kolumni za Sandej tajms (Sunday Times) rekao...

Nastavak na NoviMagazin.rs...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.