Duran Duran tuži svoje obožavaoce?

Izvor: Press, 25.Jul.2014, 15:54   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Duran Duran tuži svoje obožavaoce?

Grupa, poznata izmedju ostalog po hitu "Rio", traži 23.500 funti (29.600 evra) za naknadu štete od fan kluba iz okoline Čikaga zato što nije vodio knjigovodstvo kako treba i platio bendu šta je trebalo.


“Worldwide Fan Clubs” iz Glenvjua iz okoline Čikaga, prema sporazumu iz 2010, prodavao je stvari povezane s grupom, održavao knjige i ubirao članarinu, pri čemu je grupi Duran Duran išlo 75 odsto profita, a 25 odsto fan klabu.
U tužbi se navodi da je grupa, koju čine Džon Tejlor, Nik Rouds, Rodžer Tejlor i Sajmon Le Bon, više puta tražila da joj se isplati neisplaćeni deo profita.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Slučaj stigao i do suda: Duran Duran tuži svoj fan klub!

Izvor: Svet, 26.Jul.2014, 14:01

Britanska grupa Duran Duran tužila je svoj fan klub u SAD zbog kršenja ugovora, preneo je u petak list “Gardijan” (The Guardian). Grupa, poznata izmedju ostalog po hitu “Rio”, traži 23.500 funti (29.600 evra) za naknadu štete od fan kluba iz okoline Čikaga zato što nije vodio knjigovodstvo...

Nastavak na Svet...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.