Izvor: Njuz.net, 25.Okt.2016, 17:49   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Država daje subvencije mladima koji žele da osnuju svoju stranku

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeBEOGRAD, 25. oktobar 2016, (Njuz) – Država će od 1. novembra početi da odobrava subvencije svim mladima koji žele da osnuju svoju stranku, saopšteno je iz Ministarstva finansija.
Prema rečima ministra finansija, ovom odlukom država želi da motiviše mlade da preuzmu odgovornost prema sopstvenoj budućnosti u vremenu kada vlada velika nezaposlenost nestranačkih ličnosti.
– Svaka novoosnovana stranka prilika je za udomljavanje svih onih koji ne mogu ili ne žele da >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << nađu neki normalan posao na kojem mora da se radi. Stranke su razvojni potencijal budućih malih i srednjih političara jer predstavljaju profitabilni biznis, čak i kada nisu likvidne i omogućavaju lagodan život pun beneficija svim svojim članovima – rekao je ministar finansija Dušan Vujović i dodao kako prvih 10 članova stranke neće morati da plaća članstvo, a samim tim ni porez državi.
Vujović je poručio stranim investitorima da dođu i ulože svoje pare u startapove koji imaju ideju pokretanja stranke.
– Mnoge velike stranke nastale su u garažama inovativnih ljudi. Na taj način su i današnji predsednik i premijer osnovali najveću stranku u Srbiji, bez ičije finansijske pomoći, a pogledajte gde su danas i šta rade – zaključio je ministar Vujović.



 Miroslav Vujović

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.