Drma je ljubomora? (FOTO)

Izvor: Mondo, 07.Feb.2016, 10:13   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Drma je ljubomora? (FOTO)

Modna blogerka ljubomorna na novu devojku svog najboljeg prijatelja.

Zorana Jovanović Zorannah jedna je od najboljih prijateljica Filipa Živojinovića, pastorka Lepe Brene, koji je odnedavno u vezi sa pevačicom Aleksandrom Prijović.

Zorannah su pre nekoliko meseci povezivali sa Filipom, ali je ona navode da su u vezi demantovala. Ipak, njena ljubomora je isplivala u komentarima, ispod fotografije na kojoj poziraju njen prijatelj i njegova nova devojka.

"A >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << meni da se javiš na telefon kad te zovem, ne, a?", napisala je blogerka, koja se očigledno oseća zapostavljeno, iako Filip često postavlja njihove zajedničke fotografije na svoj Instagram uz potpis "najbolji prijatelji zauvek".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.