Dragi gledaoci, žalim slučaj! (FOTO)

Izvor: Mondo, 20.Jun.2017, 18:59   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dragi gledaoci, žalim slučaj! (FOTO)

Britansko regulatorno telo neće pokrenuti istragu protiv voditeljke Amande Holden zbog seksi haljine koja je uvredila gledaoce

Voditeljka Amanda Holden je pre nekoliko nedelja šokirala gledaoce britanskog Talenta, kada se u emisiji pojavila u haljini koja je više otkrivala nego pokrivala.

Pokrila je grudi, tek, ali otkrila da joj osim grudnjaka fale i gaćice, zbog čega su gledaoci masovno zvali televiziju i žalili se na voditeljkin izgled.

Aplikacija >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << MONDA ponovo na Google Play Store! PREUZMITE JE!

Britansko regulatorno telo Ofcom je pregledalo snimke nakon žalbi gledalaca i utvrdilo da "nema potrebe pokretati istragu zbog Holdenove".

"Pažljivo smo razmotrili žalbe da je haljina neprikladna za televiziju. Shvatamo da haljina ima potencijal da uvredi neke gledaoce tokom porodičnog šoua, ali iako su neke odevne kombinacije izazovne, mislimo da zbog vremena emitovanja emisije nema razloga za istragu".

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.