Đokovići zatvorili restoran u Novom Sadu

Izvor: Blic, 28.Mar.2015, 17:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Đokovići zatvorili restoran u Novom Sadu

Kafe-restoran „Novak“ u Novom Sadu, koji je deo franšize restorana sa imenom prvog reketa sveta, zatvoren je 14. marta.

Prema rečima radnika koji su se juče okupili u bašti lokala, njima nisu isplaćene zarade i naknada za godišnji odmor.

- Ugledni restoran je bukvalno zatvoren bez ikakvog prethodnog obaveštenja, tako da smo preko noći ostali na ulici - ispričao nam je jedan od radnika.

On dodaje da ipak veruje da ima šanse da naplate svoje zarade.
>> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << />
- Dolazi april, uvek smo bili plaćani mesečno, a trenutno smo u pregovorima sa ljudima iz Beograda, pa postoji šansa da budemo isplaćeni - dodaje naš izvor.

Okupljeni radnici nisu želeli da kažu da su tu zbog protesta, ipak su bili vrlo nezadovoljni dok su nameštaj iznosio iz restorana.

Ovaj restoran je jedan od četiri restorana iz lanca „Novak“, a veliko otvoranje lokala bilo je u decembru 2011. godine. U ovoj franšizi Đokoviću još imaju i dva lokala u Beogradu i  jedan na Kopaoniku.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.