Devojka smršala 10 kilograma koristeći čudesnu kombinaciju smanjenih obroka i fizičke aktivnosti

Izvor: Njuz.net, 14.Apr.2014, 17:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Devojka smršala 10 kilograma koristeći čudesnu kombinaciju smanjenih obroka i fizičke aktivnosti

Napomena: Ova vest je šaljive prirodeDevojka ne shvata kako joj ranije nije palo na pamet da proba ovakvu dijetu

UŽICE, 14. april 2014, (Njuz) – Marijana Petrović, studentkinja iz Užica uspela je da smrša čitavih deset kilograma i tako dotera svoju liniju zahvaljujući čudesnom tretmanu koji podrazumeva unošenje manje količine hrane i pojačanu fizičku aktivnnost.
Ova studentkinja, koja se godinama borila sa viškom kilograma, probala je do sada različite dijete ali nijedna nije dala ovako dobre >> Pročitaj celu vest na sajtu Njuz.net << rezultate.
- Probala sam različite dijete, merila kalorijsku vrednost svake namirnice kako bih svoju liniju dovela u red, ali ova čudesna kombinacija se pokazala najuspešnijom do sada – kaže Marijana – Bila sam skeptična kada sam čula za nju, ali su rezultati ubrzo razvejali sve moje sumnje. Kilogrami su počeli da se tope i sada sam prezadovoljna svojom linijiom – ponosno ističe ova devojka.
Marijana priznaje da duguje zahvalnost svojoj sestri na čiji nagovor se odlučila da proba ovaj tretman za mršavljenje.
- Sestra me je dugo nagovarala da smanjim obroke i da se fizički aktiviram, ali je nisam slušala. Tada je ona počela da me vodi u duge šetnje, pa na plivanje što je meni bilo dosta naporno i dosadno. Međutim, ubrzo sam primetila da sam malo izgubila na kilaži pa sam nastavila sa ovim aktivnostima. Na njeno insistiranje sam počela i manje da jedem što je izgleda bio najvažniji preduslov za skidanje viška kilogrma – otkriva Marijana.




Danas je ova devojka druga osoba, fizički se bolje oseća, a sa gubitkom težine joj je poraslo i samopouzdanje pa je ubrzo pronašla i momka.
- Znam da mnogim devojkama zvuči neverovatno da se na ovaj način može smršati, ali ja sam živi dokaz da je metod uspešan. Svima koji muku muče sa kilogramima preporučujem da ga probaju i čvrsto obećavam da se neće pokajati – uz osmeh poručuje Marijana.
Bojan Savić

Nastavak na Njuz.net...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Njuz.net. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Njuz.net. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.