Dečko joj je ruski tajkun? (FOTO, VIDEO)

Izvor: Mondo, 29.Sep.2016, 06:24   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dečko joj je ruski tajkun? (FOTO, VIDEO)

Sprska glumica u vezi sa Rusom koji je kritikovao Putina!

Katarina Radivojević navodno je već godinu dana u vezi sa ruskim bogatašem Mihailom Hodorkovskim, piše "Kurir".

Nekadašnji šef naftne kompanije "Jukos" upoznao je "Zone" preko svog advokata i planule su varnice, i par se često viđa u Americi pošto je Hodorkovskom zabranjen povratak u Rusiju.

Katarina je, piše taj list, upravo zbog njega odlučila da zamrzne jajne ćelije, kako bi mogli da se >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << ostvare kao roditelji.

Hodorovski je nekada bio najbogatiji Rus, ali ga je Putinova vlada 2003. optužila za proneveru i pranje novca, zbog čega je osuđen na devet godina zatvora. Po izdržavanju kazne, tražio je i dobio prebivalište u Švajcarskoj gde trenutno živi. Ruska štampa procenjuje da je težak oko 500 miliona dolara, dok on kaže da je cifra pet puta manja.

Glumica nije želela da komentariše ove navode.

Evo šta je Hodorkovski nedavno rekao o Putinu.



Izvor: YouTube

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.