Dao otkaz na B92: Igor Brakus pokreće radio-stanicu

Izvor: Press, 18.Apr.2014, 18:12   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Dao otkaz na B92: Igor Brakus pokreće radio-stanicu

Igor Brakus je dao otkaz na B92 posle dve decenije rada u toj kući. Razlog tome je, kako navodi, nemogućnost da se u daljem radu izrazi kao autor.
- Ponudili su mi da radim tri dana po tri sata i morao bih da ostanem bez četiri saradnika, jer za njih menadžment radija nije video mesto u mom programu. Pored toga nudili su mi angažman u emisiji „Bulevar” gde bih čitao nešto što stoji po „idiotima” u studiju. Zašto bih to radio u životu? Da se ljudi koji to vode pošalicama >> Pročitaj celu vest na sajtu Press << rugaju snimcima koje prikazuju, bilo bi daleko gledanije. Da me je neko zvao tako da radim, možda i bih, ali bih se šalio na svoj način - priča Brakus.
Već ima ponude od drugih medijskih kuća, pa tako pregovara sa „Laguna” radiom, nastavlja sa pisanjem kolumni, i dodaje da je i dalje pun entuzijazma i energije.
- Ta energija mi se godinama urušavala i sada sam kao Aleksandar Berček u filmu „Dečko koji obećava” kada ga udare veslom u glavu. Nadam se i da ću se sada u periodu od tri do pet odmarati i imati popodnevnu dremku koju nikada nisam imao. Ponovo ću se aktivirati u pozorišnom marketingu. Imam planove sa televizijskom emisijom na RTV Vojvodini. Takođe sa saradnicima sa radija pokrećem internet radio - kaže Brakus.
Sa B92 saopšteno je kako Brakus, svojom voljom, nije deo njihovog programskog tima od 17. aprila iako su oni želeli da ostane u kući.

Nastavak na Press...






Povezane vesti

Brakus napušta B92 i pokreće radio-stanicu

Izvor: Vesti-online.com, 18.Apr.2014

Zvanično poslednji dan na starom poslu popularni radijski voditelj proveo je praveći planove o nastavku karijere. Igor Brakus je dao otkaz na B92 posle dve decenije rada u toj kući. Razlog tome je, kako navodi, nemogućnost da se u daljem radu izrazi kao autor...- Ponudili su mi da radim tri dana...

Nastavak na Vesti-online.com...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Press. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Press. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.