Da preživite do šeste sezone (VIDEO)

Izvor: Mondo, 05.Jul.2015, 21:05   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da preživite do šeste sezone (VIDEO)

Pogledajte šta zvezde "Igre prestola" trenutno snimaju - ako će vam nedostajati, pogledajte ove filmove!

Na žalost brojnih fanova, peta sezona "Igre prestola" nedavno se završila, i otvorila mnogo više pitanja nego što je dala odgovora... Evo šta će glumci iz serije raditi u narednih godinu dana, odnosno gde možete da ih vidite ako vam "fale"!

Džon Snežni 

Kit Herington igra u filmu "Spooks: The greater good" po istoimenoj seriji. On u filmu >> Pročitaj celu vest na sajtu Mondo << mora da se udruži sa osramoćenim šefom MI5, kako bi zajedno uhvatili odbeglog teroristu.



Izvor: YouTube

Tirion Lanister

Pravo iz jame za borce, Piter Dinkladž se "seli" u Nemačku osamdesetih, gde igra u komediji "Taxi" koja prati devojku koja vozi taksi i ne može da se odluči između nekoliko muškaraca, među kojima je i on.

Foto: HBO

Arja Stark

Posle obuke za Ljude bez lica, Mejzi Vilijams produžila je u TV film "Cyberbully". Britanska tinejdžerka na meti ucene od strane hakera – ako ne uradi sve što on želi, pustiće njene kompromitujuće fotke.



Izvor: YouTube

Sersei Lanister

"Ledena" kraljica Lina Hidi igra u filmu "Zipper", trileru o muškarcu koji ima sve, dok ceo svoj život ne dovede u pitanje jer ga ugrožava opsesija ženama.

Foto: HBO

Deneris Targarjen

Nedavno je izašao dugo očekivani nastavak priče o Terminatoru, u kom Emiliju Klark možemo videti u ulozi Sare Konor.



Izvor: YouTube

Semvel Tarli

Džon Bredli trenutno sa Indirom Varmom (Elarija Peščana) snima adaptaciju Šekspirovog "Cezara"!

Foto: HBO

Sansa Stark

Sofi Tarner ćemo u narednih godinu dana gledati i kao Meri Šeli u filmu "Mary Shelley's monster", i kao Džin Grej u novom delu "X Men" franšize, ali do tada, možete da je vidite u tinejdžerskoj akcionoj komediji "Barely lethal". U filmu, Hejli Stenfild igra tinejdžerku koja je zapravo agent specijalne službe. Ona lažira sopstvenu smrt i upisuje se u srednju školu, gde se suočava sa potpuno novim izazovima.



Izvor: YouTube

Brijena od Oporja

Gvendolin Kristi gledaćemo u čak dva potencijalna hita ove godine, "Hunger games: Mockingjay 2" i "Star Wars Episode VII: The force awakens".

Foto: HBO

Petir Beliš Maloprstić

Ejdan Gilen u filmu "You're ugly too" igra ujaka koji usvaja svoju sestričinu nakon smrti njene majke, i mora da izgladi odnos sa njom, ali i reši tajne koje su u njihovoj porodici već godinama.



Izvor: YouTube

Baristan Selmi

Ijan Mekelini trenutno snima film "Sacrifice", triler o ritualnom ubistvu devojke na usamljenom škotskom ostrvu.

Foto: HBO

Nastavak na Mondo...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Mondo. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Mondo. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.