Da li je preterao? Pogledajte šta je verni fan uradio u čast Kejtlin Džener!

Izvor: Blic, 30.Jul.2015, 19:01   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je preterao? Pogledajte šta je verni fan uradio u čast Kejtlin Džener!

Od kako je Brus Džener promenio pol i postao Kejtlin Džener svakim danom privlači sve više pažnje medija i javnosti, ali stiče i sve veći broj fanova

Kada je Kejtlin Džener nakon promene pola otvorila profil na Tviteru oborila je sve rekorde, te ju je za 4 sata zapratilo milion fanova. Nakon toga, prvi put je svoj novi identiten pokazala slikavši se za naslovnu stranu časopisa "Vanity Fair".

Kejtlino menjanje pola i javni govor o tome mnoge je ohrabrio da krenu >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << njenim stopama.

Iako je Dženerovoj bilo potrebno dugo da se odluči na ovaj korak, po reakcija mnogih može se reći da je povukla pravi potez.

Osim što svakodnevno dobija nove pratioce na društvenim mrežama, te joj se fanovi javljaju i čestitaju na hrabrosti, jedan od obožavaoca u znak zahvalnosti što je podržala transrodne osobe rešio je da istetovira na ruci lik Kejtlin Džener.

Džejsonu Hatfildu inspiracija za tetovažu bila je naslovna strana magazina za koji se Kejtlin prvi put slikala kao žena.

- Kejtlin Džener je tako hrabra - izjavio je Džekson i jednom intervjuu i dodao:

- I dok je bila muško, kao sportista postigla je veliki uspeh. Međutim, Kejtlin je sada hiljadu puta bolja, treba da bude uzor Kardašijanima - objasnio je fan.

Džejson je iz Severne Karoline, a Dženerovoj se divi na hrabrosti, i kako kaže mnoge je ohrabrila da priznaju svoju seksualnu opredeljenost, i da bez straha, ako imaju potrebe za tim, promene pol.

- Ovo nije namenjeno samo transeksualnim osobama i pripadnicima LGBT zajednice, kao i mojim prijateljima, već svima koji imaju neki problem, a ne žele da priznaju iz straha da ne naiđu na osudu u društvu.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.