Da li je prepoznajete? Ovako je poznata voditeljka izgledala kao tinejdžerka

Izvor: Blic, 02.Avg.2015, 10:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je prepoznajete? Ovako je poznata voditeljka izgledala kao tinejdžerka

Poznata TV voditeljka Biljana Obradović postavila je fotografiju na Instagram na kojoj se vidi kako je izgledala kada je bila tinejdžerka.

Fotografija je nastala pre tačno 19 godina kada je poznata voditeljka imala upravo toliko godina, a tada sigurno nije mogla ni da pretpostavi da će, pored uspešne karijere voditeljke, postati i potparolaka fudbalskog kluba u čijem dresu se slikala.

A photo posted by Biljana Obradovic (@biljanacity) on Jul 21, 2015 at 2:36am PDT

Čini se da se zgodna voditeljka nije mnogo promenila od tinejdžerskih dana.

Nastavak na Blic...






Povezane vesti

Svi je pamte po "zvonkom" glasu: Kako je izgledala voditeljka kao tinejdžerka

Izvor: B92, 02.Avg.2015

Voditeljku Biljanu Obradović svi dobro pamte po njenoj specifičnoj dikciji i glasu. Biljana je jednom izjavila da mrzi svoj glas, jer su je ljudi prepoznavali i kada nazove taksi...Voditeljka je postavila fotografiju iz tinejdžerskog perioda na Instagram. Prošlo je 19 godina, a ostaje utisak da se...

Nastavak na B92...

Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.