Da li je ovo najsrećniji čovek na svetu?

Izvor: Blic, 27.Nov.2015, 17:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je ovo najsrećniji čovek na svetu?

Čovek koji je dobio zadatak da bagerom sruši 113 godina star dimnjak samo je ludom srećom preživeo tokom obavljanja ovog posla. Dinjak koji nisu mogli da sruše eksplozivom pao je tokom obaranja na njegov bager, ali on nije zadobio ozbiljne povrede.

Tim Filfer, koji je bio zadužen za rušenje visokog dimnjaka starog 113 godina, preživeo je pad ovog glomaznog objekta na bager kojim je uspeo da ga sruši.

Prethodno je iskusan tim minera pokušao da sruši dimnjak >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << ekplozijama, ali im nije pošlo za rukom.

Tada je upošljen Tim, koji je bagerom rasturio osnovu dimnjaka. Ali kada je dimnjak iznenada počeo da pada u njegovom pravcu, bagerista nije imao vremena da pobegne.

Pošto se prašina slegla, Tim je sam izašao iz bagera, a prilikom pada stekao je samo nekoliko ogrebotina.

Pogledajte kako je to izgledalo:

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.