Da li je Kejtlin Džener pod dejstvom lekova izazvala saobraćajnu nesreću?

Izvor: Blic, 08.Okt.2015, 21:47   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li je Kejtlin Džener pod dejstvom lekova izazvala saobraćajnu nesreću?

Jedna žena je poginula, a sedam osoba je povređeno u nesreći koja se dogodila kada je Dženerova udarila u automobil koji je naglo zakočio ispred nje. Kimberli Hov, koja je vozila taj automobil, preminula je, a njena deca su nakon toga podnela tužbu protiv Dženerove.

Kada ju je policija ispitala, Dženerova je rekla da je bežala od paparaca koji su je pratili. Pojedini mediji preneli su da je istovremeno pričala i telefonom, ali je njen advokat to negirao.

Deca >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << Kimberli Hov, koja je preminula u ovoj nesreći smatraju da su lekovi koje je Kejtlin u to vreme koristila mogli da utiču na njenu sposobnost da učestvuje u saobraćaju.

Portal TMZ piše da je Kimberlina porodica podnela sudu zahtev za uvid u njene lekarske nalaze, kako bi znali koje je lekove rijaliti zvezda tada konzumirala.

Ipak, Kejtlin je bila testirana nakon nesreće, i vlasti su utvrdili da njena sposobnost da upravlja vozilom u to vreme nije bila umanjena.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.