Da li ih se sećate: Zaboravljeni seks simboli osamdesetih

Izvor: Blic, 01.Avg.2015, 19:56   (ažurirano 02.Apr.2020.)

Da li ih se sećate: Zaboravljeni seks simboli osamdesetih

Njihovo pojavljivanje u javnosti ranije je izazivalo gužve i euforije, ali je popularnost koju su uživali sada samo prošlost. Ove dame bile su seks-simboli osamdesetih, lepota ih i dalje krasi, ali je javnost uglavnom na njih zaboravila.

Poznata po svojoj lepoti koliko i po grubom glasu, Ketlin se proslavila ulogama u filmovima kao što su "Lov na zeleni dijamant" sa Majklom Daglasom i "Ko je smestion Zeki Rodžeru", u kojem je pozajmljivala glas Džesiki Rebit. Devedesetih se >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << povukla sa scene zbog bolesti i alkoholizma, ali sada je ponovo počela da se pojavljuje u serijama i filmovima.

Svi pamtimo scenu iz filma "Flešdens", u kojoj se Dženifer poliva vodom. Nakon toga je glumila u još preko 50 filmova i serija, ali je, verovatno zbog mirnog porodičnog života bez skandala, nekako uvek ostajala u senci drugih zvezda.

A photo posted by Jennifer Beals (@thejenniferbeals) on Jun 19, 2015 at 7:30pm PDT

Slavni supermodel je sedamdesetih i osamdesetih mamila uzdahe gde god da se pojavi i izgradila karijeru na kojoj su joj svi zavideli. Bila je udata četiri puta, a danas ima 56 godina, ponovo je sama i još uvek može da se pohvali lepotom i impresivnom figurom.

Nemačka glumica i manekenka imala je brojne zapažene uloge u Holivudu i Evropi. Kada je imala samo 15 godina, započela je romansu sa rediteljem Romanom Polanskim, koji je tada imao 43 godine. Danas se vrlo retko pojavljuje u filmovima.

Proslavila se još kao dete ulogama u filmovima, a lepota i šarm su joj pomogli da postane jedna od najtraženijih glumica i tokom devedesetih. Bila je udata za Andrea Agasija, do 1999, a trenutno je u braku sa piscem Krisom Henčijem. Ima dvoje dece i još uvek glumi.

Bond devojka osvojila je Oskara i veliki broj Zlatnih globusa. I dalje se pamti njena seksi uloga u filmu Devet i po nedelja sa Mikijem Rurkom. Privatni život obeležili su brojni skandali. Bivši suprug Ron Snajder-Briton optužio ju je da ga je prevarila sa Ričardom Girom, podnela je zahtev za bankrot a bila je upletena i u ozbiljnu tužbu. Ni drugi brak sa Alekom Boldvinom, nije se završio srećno. Ipak, ona je nastavila da se bavi glumom i još uvek dobija zapažene uloge.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.