Izvor: Blic, 24.Avg.2016, 06:36   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DVA SLAVLJA U ISTOM DANU Aleksandra Jeftanović se udaje i krsti decu

Na isti dan, početkom septembra voditeljka će izgovoriti sudbonosno "da" i krstiti decu, petomesečnog sina Aleksu i jednoipogodišnju ćerku Anu.

Voditeljka TV Pinka Aleksandra Jeftanović izgovoriće sudbonosno "da" svom izrabraniku Aleksandru Švraki 11. seprembra!

Kako "Blic" saznaje, oni su odlučili da istog dana krste svog petomesečnog sina Aleksu i jednoipogodišnju ćerku Anu.

- Sve detalje glamuroznog slavlja Aleksandra i njen izabranik čuvaju >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << u strogoj tajnosti. Oni su želeli da naprave veliko slavlje i okupe sve svoje prijatelje i rodbinu, ali čak ni njima nisu otkrili sve detalje proslave. Jedino što se zna je da će istog dana biti venčanje i krštenje - kaže za "Blic" izvor blizak voditeljki, i dodaje da je Aleksandra sve isplanirala do detalja, jer je želela da i gosti i oni uživaju u slavlju koje već dugo planira.

- Prvo će se u crkvi venčati, a potom će krstiti sina Aleksu i ćerku Anu. Potom će svatovi otići u u jedan od najluksuznijih beogradskih restorana u blizini Hrama Svetog Save, gde će se obaviti i građansko venčanje. Par je već poslao pozivnice gostima, među kojima će se naći brojne poznate ličnosti. Aleksandra je izabrala i haljinu. Presrećna je i jedva čeka da dođe dan slavlja - otkriva izvor.

Voditeljka i njen izabranik, beogradski advokat u vezi su od 2011. godine.

- Ne želim da pričam o tome, želim da to ostane moja privatna stvar jer se to tiče moje porodice - rekla je za "Blic" Aleksandra, kada smo je pitali kako će izgledati slavlje u septembru.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.