DUHOVITI EKSPERTI Evo šta se desi kada zamolite ljude na internetu da vam fotošopiraju slike sa odmora

Izvor: Blic, 26.Apr.2015, 19:04   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DUHOVITI "EKSPERTI" Evo šta se desi kada zamolite ljude na internetu da vam fotošopiraju slike sa odmora

Holandski bloger Sid Frisjes postavio je nedavno na svom Instagram profilu fotografiju sa putovanja po Francuskoj. On je pokušao da napravi vrlo popularnu optičku iluziju gde deluje kao da prstom dodiruje vrh Ajfelove kule, ali mu to baš i nije pošlo za rukom.

A photo posted by Sid Frisjes, the Coolinary Kid (@sidfrisjes) on Apr 17, 2015 at 5:13am PDT

Sid se prvo našalio svojim "umećem", a potom je na jednom forumu pitao da li bi neko mogao da mu fotošopom sredi >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << sliku i premesti Ajfelovu kulu ispod njegovog prsta. Duhoviti "fotošop eksperti" su onda počeli da mu šalju svoje kreativne odgovore na ovaj zahtev. Pogledajte kako su ispale "sređene" fotografije.

Nastavak na Blic...






Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.