Izvor: Blic, 30.Avg.2016, 22:23   (ažurirano 02.Apr.2020.)

DRAMA PRED KUĆOM REPERA Kris Braun pretio ženi pištoljem, policija ga opkolila

Prava drama trenutno se dešava u Los Anđelesu. Reper preke naravi Kris Braun navodno je pretio ženi nepoznatoj javnosti i uperio pištolj u nju. Prema navodima stranih medija koji iz minuta u minut prate dešavanja, žena je pozvala policiju.

Policija je ubrzo stigla na lice mesta, ali se Kris zabarikidirao u kuću i ne želi da izađe.

Pripadnici zakona su opkolili vilu u kojoj živi i na sve načine pokušavaju da uđu.

Podsetimo, pevač je 2009. godine >> Pročitaj celu vest na sajtu Blic << pretukao tadašnju devojku Rijanu i nekoliko puta posle toga je takođe imao problema sa zakonom.

Kris je iz kuće, u međuvremenu, postavio snimak na Instagram na kojem na kojem vređa policiju.

Potom je snimio još jedan video:

Policija u momentu kada je javljeno.

Podsetimo, reper se u maju prošle godine potukao sa javnosti nepoznatim momkom koji je došao na teren dok je Kris sa prijateljima igrao košarku. Takođe je u julu ove godine sa prijateljima demolirao vilu na Ibici i šteta je iznosila preko 60.000 dolara.

Uskoro opširnije...

Nastavak na Blic...






Pročitaj ovu vest iz drugih izvora:
Napomena: Ova vest je automatizovano (softverski) preuzeta sa sajta Blic. Nije preneta ručno, niti proverena od strane uredništva portala "Vesti.rs", već je preneta automatski, računajući na savesnost i dobru nameru sajta Blic. Ukoliko vest (članak) sadrži netačne navode, vređa nekog, ili krši nečija autorska prava - molimo Vas da nas o tome ODMAH obavestite obavestite kako bismo uklonili sporni sadržaj.